14.4.10

Ο Άγγλος ασθενής, ο Ελλην ομοφοβικός και ο Ούγγρος κόμης


Από τον φίλο Βαγγέλη
Σας γράφω για κάτι που άκουσα σήμερα 12.4.2010 στο ραδιοφωνικό σταθμό Orange 93.2 την
ώρα που οδηγούσα και πραγματικά  με εξόργισε. Στις 19:45 οι παραγωγοί του σταθμού Τσιμτσιλή και Δεληγιάννης αποφάσισαν να αναφερθούν στο σεξουαλικό προσανατολισμό του κόμη Λάζλο ντε Αλμάσι που η ζωή του υπήρξε έμπνευση για την ταινία "Ο Άγγλος Ασθενής" και στην πραγματικότητα υπήρξε ομοφυλόφιλος και ερωτευμένος με ένα γερμανό στρατιώτη. Ο κ. Δεληγιάννης ( Που είναι και ηθοποιός στις τηλεοπτικές σειρές "Η ζωή της άλλης" στο MEGA και "Ο Κος και η Κα Πέλς" στον ΑΝΤ1)αποκάλεσε τον 'Αλμασι"γκέουλα" και συνέχισε θεωρώντας προφανώς ότι κάνει χιούμορ με την έκφραση "που να το ξέραμε ότι γυάλιζε τα πόμολα". 
Η συμπαρουσιάστριά συμφώνησε και του απάντησε ότι το γεγονός αυτό "καταστρέφει τελείως το μύθο τηςταινίας", ότι αν το ήξερε δεν θα έκλαιγε τότε απαρηγόρητη και άλλες τέτοιες γραφικότητες. Τη στιχομυθία συμπλήρωσε συνεργάτης του σταθμού που αναρωτήθηκε "άγγλος είναι, τι περιμένεις;" αγνοώντας προφανώς ότι ο κόμης Αλμάσι ήταν ούγγρος στην καταγωγή.
Φυσικά έγραψα στο σταθμό να διαμαρτυρηθώ και αναρωτήθηκα αν θα πρέπει να ενημερώσουν τους
παραγωγούς τους ότι το να είναι κανείς ανεγκέφαλος είναι διαφορετικό πράγμα από τη χαλαρότητα και την ευθυμία. Επίσης ότι δεν είναι όλοι οι ακροατές τους ετεροφυλόφιλοι. Υπάρχουν και πολλοί γκέι που εκείνη την ώρα έχουν ανοιχτό το ραδιόφωνο και δεν  είναι αναγκασμένοι να ακούνε δύο απίθανους τύπους να τους χλευάζουν και να τους κοροϊδέυουν με αυτό το χυδαίο τρόπο.


1 σχόλιο:

Αλκης είπε...

αντε βρες ακρη.. πραγματικα εχω αρχισει και τη σιχαινομαι τοσο πολυ αυτη τη χωρα.. δε γινεται να μας καταλαβουν οι ισπανοι,να μας κανουν αποικια τους και να μας εκπολιτισουν? αναθεμα που ειμαι ελληνας, και ειμαι μονο 22 ακομα..