9.2.11

Ομοφοβικό άρθρο στην Ευβοϊκή Γνώμη


από http://gayinevia.blogspot.com/2011/02/blog-post_08.html

Κρούσμα ομοφοβίας? Μπα ιδέα μου θα είναι...

Σήμερα έτυχε να πέσει στα χέρια μου η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Εύβοιας, η Ευβοϊκή Γνώμη. Για όσους δε γνωρίζετε το έντυπο, πρόκειται για μία εφημερίδα απαράμιλλης (!!!!!!!) αισθητικής που φημίζεται για τα άρθρα της και για την πολιτική παρέμβασή της....

Συνήθως ασχολείται στα πρωτοσέλιδά της με ιδιαίτερα ευχάριστα θέματα όπως μπορείτε να δείτε από κάτω.
Αυτή τη βδομάδα όμως, οι θάνατοι και οι ληστείες δεν ήταν αυτό που λέμε σε απλά ελληνικά... frontpage material και κρίθηκε σκόπιμο να βγει ένα λίγο διαφορετικό και πολύ πιο ομοφοβικό προφίλ!
Το θέμα έχει ως εξής: Ένας 30χρονος σαν τα κρύα τα νερά βγήκε βόλτα με το αυτοκίνητό του. Τον σταμάτησε η αστυνομία για εξακρίβωση, και όταν του ζητήθηκε να βγει από το αυτοκίνητο διαπιστώθηκε πως από κάτω δεν φορούσε παντελόνι αλλά ζαρτιέρες και ψηλοτάκουνες γόβες. Προφανώς αφού διαπιστώθηκε ότι δεν έκρυβε τίποτα στο αυτοκίνητο αλλά συμπεριφερόταν περίεργα μόνο λόγω της ένδυσής του αφέθηκε να φύγει.
Η  εφημερίδα λοιπόν παρουσιάζει ως πρώτο της θέμα μία ιστορία που θα μπορούσε να μπει ως μονόστηλο στη σελίδα με τα πιο ζουμερά θέματα. Και σα να μην έφτανε αυτό η στήλη "το στίγμα"  (κάτω κάτω στο πρωτοσέλιδο-κάνε κλικ) βγάζει ακόμη μεγαλύτερη ομοφοβικότητα αναλύοντας ακόμη παραπάνω το θέμα και σχολιάζοντας ως εξής: "Παρεξήγησις! Προπόνηση για το καρναβάλι έκανε το παλικάρι!".
Τα σχόλια δικά σας!
ΥΓ1: Αν τύχει να διαβάσει την ανάρτηση ο εν λόγω νεαρός, ένα έχω να πω! Κουράγιο!
ΥΓ2: Κάτι ξέρω που δεν έχω πληρώσει ούτε μία φορά στη ζωή μου δεκάρα τσακιστή για να αγοράσω αυτή τη φυλλάδα!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: