10.10.09

Καλώς ήρθατε στο νέο project της ΟΛΚΕ. Σκοπός της ύπαρξης του blog η καταγραφή όσων ομοφοβικών σχολίων προλαβαίνουμε από τα media. Ως ομοφοβικά, εννοούμε όλες τις προσβλητικές και υποτιμητικές αναφορές σε LGBT, τα κηρύγματα μίσους (αυτονόητο, αλλά να μην ξεχνιόμαστε), τα χαζά γελάκια και τα ηλίθια υπονοούμενα, και γενικά, ό,τι μας κάνει να αισθανόμαστε άβολα, να θέλουμε να αλλάξουμε κανάλι ή/και να πετάξουμε την τηλεόραση από το μπαλκόνι. Και φυσικά, ούτε οι εφημερίδες και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί είναι στο απυρόβλητο.

Ναι, είναι φιλόδοξο, και ναι, αποκλείεται να τα προλαβαίνουμε όλα, με τέτοια συχνότητα που λέγονται και γράφονται... Αρχίζουμε όμως, να κρατάμε ένα αρχείο για να ξέρουμε που βρισκόμαστε, ή μάλλον για να μην έχουμε αυταπάτες ως προς το που βρισκόμαστε.
Ό,τι πέσει στην αντιληψή σας, το περιμένουμε, όσο το δυνατόν πιο αναλυτικά (κανάλι ή έντυπο, ημερομηνία και ώρα, εκπομπή ή στήλη). Αν έχετε και link τόσο το καλύτερο.

Όπως έχει λεχθεί και για την ΟΛΚΕ, στόχος αυτού του blog είναι η αυτοκατάργησή του, όταν δε θα υπάρχει τίποτα πια να αναφέρουμε. Μέχρι τότε..
Μάτια και αυτιά ανοιχτά!