2.12.09

Μαργαριτάρι...

Gossip: O Λάμπης Λιβιεράτος φιλάει στο στόμα τον συνάδελφό του Νίκο Γεωργάκη.
Η Ειρήνη Πετροπούλου εντόπισε, έστειλε και σχολίασε κάνοντας τη ζωή μας πιο εύκολη :-)
Βρήκα ένα "μαργαριτάρι" εδώ:
http://www.sportime.gr/ArticleDetail.aspx?nodeSerial=001001&nodeId=45&articleId=12893 με τίτλο: "Το gay φιλί του Λάμπη που αφήνει άφωνο το κοινό!"
και καλά το γκέι φιλί. Σιγά τα ωά, αλλά αυτό το "κανονικό αρσενικό";;; που αναφέρεται μέσα στο δημοσίευμα, πολύ μου κάθεται στραβά! Πόσο ανατρεπτική μπορεί να γίνει μια κωμωδία με ένα γκέι φιλί; Ή μήπως είναι διαφημιστικό τρικ για να κοπούν εισιτήρια;;;



Και αν είναι να βοηθάμε στο να κοπούν εισιτήρια, μήπως να αρχίζαμε να ζητάμε και ποσοστά;

1.12.09

Η ομοφοβία δαγκώνει περισσότερο από την αγάπη




Ο  G Spot Unveiled© εντόπισε και αναρωτιέται..

Επίσης έχω κι άλλο ένα θέμα που με απασχολεί εδώ και καιρό (πέραν των υπόλοιπων ομοφοβικών δηλώσεων και μη, τις οποίες καταγράφω κανονικά και θα σας εκθέσω).
Έχει να κάνει με την εκπομπή του αντ1 ''love bites'' και συγκεκριμένα με το σάιτ, όπου αναγράφεται ξεκάθαρα πως δικαιούνται να λάβουν συμμετοχή μόνο άτομα που απευθύνονται στο αντίθετο φύλο και άλλωστε αυτό φαίνεται απο την ίδια την εκπομπή που εμάς μας έχει εντελώς σε αόρατο mode (τραγικό).
Εννοείται πως αυτό είναι μηνύσιμο, καθώς αντίκειται και στην κείμενη Ελληνική νομοθεσία (κατόπιν κοινοτικής οδηγίας-τί άλλο?!! σιγά μην ήταν πρωτοβουλία των Ελλήνων νομοθετών - ή τεσπα ότι είναι...) περί διακρίσεων.
Περιμένω και την άποψή σας επ'αυτού ^_^

Και εμείς περιμένουμε τις ιδέες σας γι'αυτό..

Καλύτερα απλώς να αντιγράφουν....

... το πρόγραμμα που τους στέλνουν οι σταθμοί και ας αφήσουν το σχολιασμό. Ο λόγος για το περιοδικό tv zapping. Το εντόπισε η Γιάννα και αντιγράφουμε από το inbox μας:
Σας γράφω γιατί βρήκα κάποια πράγματα στο εξής άρθρο του "tv zapping" αρκετά ομοφοβικά.
Παραδείγματα:
Πρέπει να είσαι ευρηματικός για να σκεφτείς τη Ρουμελιώτη στον ρόλο μιας ομοφυλόφιλης. Θλιμμένη πριγκίπισσα μου κάνεις, αλλά για κορίτσι της... Ναβρατίλοβα όχι!
Ελαφρύς ή όχι, ο ρόλος σου έχει βρει πολλούς γονείς να διαμαρτύρονται για σκηνές του σίριαλ με πρωταγωνίστρια τον... φίλο μας την Μπέτυ.
Αυτός ο Μάρκος δεν υποφέρεται! Νομίζει πως όλος ο κόσμος ανήκει στον αστερισμό των γκέι...

Το αφήνω στην κρίση σας.

http://www.tvzapping.gr/tvpersons/interviews/?entityid=091c1b94-0304-44c0-babd-02a42c2fa064